top of page

Wie zijn wij

 


Kinderdagverblijf De Liefste is een Kinderdagverblijf dat is opgestart door mij, Dave Samson met de hulp van mijn vriendin. Mijn vriendin Annemiek Lakeman heeft jarenlange ervaring in de kinderopvang vanuit verschillende functies (van leidster tot manager en als inspectrice van kinderdagverblijven vanuit de gemeente). Zo is het idee ontstaan om ons eigen kinderdagverblijf te beginnen.
Wij hebben samen een dochter Livia van 16 jaar en een zoon Moos van 12 jaar en zo kwamen wij op de naam De Liefste. Livia betekent “Geliefde vriend” en wij hopen dat alle kinderen, ouders en medewerkers zich geliefd zullen voelen bij ons.

Wij zijn gestart met een verticale groep in 2010, dat wil zeggen dat alle kinderen van 6 weken tot 4 jaar op één groep werden opgevangen. Wij zijn uiteindelijk naar 5 groepen uitgebreid. Wij beschikken nu over 2 babygroepen 6 weken tot 18 maanden, 1 dreumesgroep 14 maanden tot 2,5 jaar (voorheen de verticale groep) en 1 peutergroep van 2 tot 3 jaar en 1 peutergroep voor kinderen van 3 tot 4 jaar. 

Kinderdagverblijf De Liefste is op een unieke locatie gevestigd in de zijvleugel van een kerk met een hele grote tuin (450m2) in Amsterdam Oud-zuid. De buitenruimte van ons kinderdagverblijf is uniek in Amsterdam en zal dan ook een belangrijke rol spelen tijdens het verblijf van de kinderen op ons kinderdagverblijf.

Wij zijn geopend van 7.30 uur tot 18.30 uur en 24 uur per dag bereikbaar voor iedereen omdat klantvriendelijkheid en klanttevredenheid bij ons zeer hoog in het vaandel staan.
Wij beseffen dat u uw kostbaarste bezit aan ons toevertrouwt, wij zullen dit proces begeleiden en geleidelijk laten verlopen zodat u met een gerust hart uw werkzaamheden kunt uitvoeren, in de wetenschap dat uw kind in goede handen is.

Wij hopen u te mogen ontvangen bij Kinderdagverblijf De Liefste. Wilt u meer informatie over onze visie en over onze opvang dan kunt u contact opnemen op nummer 020-754 26 68 of 06-46996431.

Met vriendelijke groeten,
Dave Samson en Annemiek Lakeman

bottom of page