top of page

Onze werkwijze


Kinderdagverblijf De Liefste is gevestigd in Amsterdam Oud-Zuid en is via Openbaar vervoer (bus 15 en tram 24), de auto(Ring A10) of fiets zeer goed te bereiken. Wij bieden de mogelijkheid uw fiets te stallen en aan het einde van de dag weer mee te nemen.

Kinderdagverblijf De Liefste is een kinderdagverblijf waar 5 groepen gevestigd zijn. Er zijn 2 babygroepen (0 - 1,5 jaar),  1 dreumesgroep (1,5 - 2,5 jaar), 1 peutergroep (2-4 jaar) en 1 peutergroep van 3 tot 4 jaar.


Wij zijn geopend van 7.30uur tot 18.30uur en alleen gesloten op nationale feestdagen.

Al ons personeel is gediplomeerd en gekwalificeerd en is in het bezit van een geldige VOG (verklaring omtrent gedrag).

Wij hebben een zeer grote tuin tot onze beschikking waar wij veel gebruik van maken. De kinderen ervaren bij ons buiten rust en ruimte en dat is uniek voor een kinderdagverblijf in Amsterdam. De kinderen gaan het gehele jaar dagelijks minimaal 1x naar buiten. De peuters gaan 2x per dag naar buiten.

Tevens zijn alle groepsruimten voorzien van vloerverwarming en een professioneel ventilatiesysteem met CO2 meters, hiermee houden wij continu de luchtkwaliteit in de gaten.

In alle groepen is er continu cameratoezicht, ook in de tuin en slaapkamers is er camera toezicht.

 

 

Kinderopvang bestaat volgens ons uit:


• een continu samenspel tussen het individuele kind en
   de groep kinderen waarin het kind zich ontwikkelt
• een respectvolle relatie tussen ouders, kinderen en de
   groepsleiding
• een liefdevolle houding van de groepsleiding ten opzichte 
   van de kinderen
• een warme, liefdevolle en veilige basis bieden voor alle
   aanwezige kinderen

Het is onze wens dat ieder kind, alle ouders en de groepsleiding bij ons gelukkige en tevreden mensen kunnen zijn, die zich geliefd en gewaardeerd voelen. Bindende factoren hiervoor zijn betrokkenheid, respect en aandacht. Groepsleiders en -leidsters vullen deze kenmerken ieder op een persoonlijke manier in.

Op onze website krijgt u een indruk van ons kinderdagverblijf. Wilt u het allemaal eens rustig nalezen, dan kunt u ons bellen of mailen om een informatieboekje op te vragen. En als u echt wilt beleven hoe het op kinderdagverblijf De Liefste is, neemt u dan contact met ons op om een afspraak te maken om langs te komen voor een rondleiding.
Wij informeren u graag verder!

Ons inspectierapport van de GGD kunt u via onderstaande link

lezen: Inspectierapporten Kinderdagverblijf De Liefste

 

Indien er klachten zijn kunt u zich melden op de groep om te proberen er samen uit te komen. Indien dit niet lukt kunt u naar Dave Samson om een gesprek aan te gaan. Wij werken met een Klachtenprocedure welke in te zien is op het bord in de hal en in het Ouderportaal. Klachtenprocedure Kinderdagverblijf De Liefste

bottom of page