top of page

Prijzen


Bij kinderdagverblijf de Liefste zijn de prijzen berekend met een uurprijs van  €10,78 voor 2023.
Wij adviseren u om op de website van de belastingdienst te berekenen op hoeveel Kinderopvangtoeslag u recht heeft, u heeft recht op deze toeslag als u kinderen heeft die van geregistreerde kinderopvang gebruik maken. Zo weet u ook hoeveel de kinderopvang u uiteindelijk zelf kost.


De prijzen zoals hieronder beschreven zijn dus prijzen zonder Kinderopvangtoeslag aangezien deze toeslag inkomensafhankelijk is.
Indien u vragen heeft over de kosten of wij u kunnen helpen met het berekenen van de Kinderopvangtoeslag kunt u contact met ons opnemen via de mail of telefonisch.

Ieder jaar vindt er een prijsverhoging plaats op 1 januari. In November zal deze verhoging worden medegedeeld.


De inschrijving biedt geen garantie voor plaatsing. Als wij uw kind hebben geplaatst nemen wij contact met u op en sturen wij het contract naar u toe. Wij rekenen 50 euro voor plaatsing en administratiekosten, deze kosten worden via automatische incasso door ons geïncasseerd. De plaatsing is definitief indien wij het contract getekend retour hebben en de plaatsing en administratiekosten door ons zijn ontvangen. 

De betaling van de kosten voor de kinderopvang worden tevens door ons automatisch geïncasseerd, dit gebeurd altijd 1 maand vooruit. Van de belastingdienst krijgt u de vergoeding ook vooraf.

Prijzen per 01-01-2023 op basis van een uurprijs van €10,78 per uur:

1 dag per week kost per maand       €513,83

2 dagen per week kost per maand  €1027,66

3 dagen per week kost per maand  €1541,49

4 dagen per week kost per maand  €2055,32

5 dagen per week kost per maand  €2569,15

Als u uw kind of meerdere kinderen wilt inschrijven kunt u op de button Inschrijven drukken in het menu links in het scherm. Inschrijving alleen nadat er een rondleiding is geweest.

Meer informatie over de Wet Kinderopvang vindt u via https://www.boink.info/kwaliteit/wetten-in-de-kinderopvang


Wij zijn geregistreerd in het Landelijk register kinderopvang onder nummer: 212809192. Via onderstaande link kunt u inloggen om onze registratie te bekijken www.landelijkregisterkinderopvang.nl.

Ons inspectierapport is tevens te vinden door op onderstaande link te klikken: Landelijk register kinderopvang


Onze algemene voorwaarden zijn te lezen via onderstaande link : Algemene voorwaarden

bottom of page