top of page

Inschrijven

Op deze pagina vindt u informatie over onze inschrijfprocedure en plaatsings mogelijkheden.

Hieronder vindt u het formulier om uw kind(eren) in te kunnen schrijven bij kinderdagverblijf de Liefste. Wij vragen u om alleen in te schrijven als u echt een plaatsje bij ons wilt én al langs geweest bent voor een rondleiding, dit om onze wachtlijst schoon te houden! Als u niet langs bent geweest voor een rondleiding heeft het geen zin om jullie kindje in te schrijven! U kunt dagelijks langskomen voor een rondleiding tussen 10.00 -12.00 uur. Inschrijvingen voor 1 dag kunnen niet door ons aangenomen worden omdat wij geen opvang voor 1 dag bieden.

 

Plaatsing

Na inschrijving komt uw kind op de plaatsingslijst te staan voor de door u gewenste groep(en) en dagen. Alle kinderen tot de leeftijd van vier jaar kunnen worden ingeschreven. Opgeven tijdens de zwangerschap is ook mogelijk.
Hoe snel uw kind opgevangen kan worden is afhankelijk van de volgende factoren:
• Is er plaats op de gewenste dagen?
• Wilt u opvang voor enkele dagen of voor vijf dagen in de
  week?
• Kunt u zelf schuiven met de dagen in de week dat uw kind
opvang nodig heeft? Bent u flexibel qua dagen
• Heeft u een voorkeur voor een bepaalde groep?

 

Wij bieden géén opvang voor 1 dag per week of halve dagen in verband met de moeite met hechting van een kind aan een pedagogisch werker bij 1 dag in de week er is ook geen opvang om de week mogelijk.

Indien de plaatsing definitief is rekenen wij 50 euro voor reservering en plaatsingskosten.

Op de pagina prijzen, vindt u een overzicht van de kosten van opvang bij kinderdagverblijf de Liefste. Als u meer informatie wilt kunt u ons bellen op nummer 06-46996431 of een mailtje sturen.

 

Klik hier voor onze Algemene voorwaarden

Landelijk Registratienummer Kinderopvang is: 212809192

bottom of page